Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Bane

 • NHO-medlemmene får "Min side"

  NHO gjør medlemskontakten enklere og lanserer Min side. Her kan medlemmene levere årsoppgave og oppdatere opplysninger om bedriften. Min side inneholder også oversikt over nyttige verktøy og medlemsfordeler.

 • Nei til ny tariffavtale for skinnegående transport

  NHO Transport har sagt nei til å inngå en ny tariffavtale for skinnegående persontransport i privat sektor. Bussbransjeavtalen benyttes i dag både ved Gråkallbanen i Trondheim og Bybanen i Bergen basert på tariffavtale med Norsk Transportarbeiderforbund og Yrkestrafikkforbundet. Det er Fagforbundet som har ønsket ny avtale.

 • Buss gir mest kollektivtrafikk for pengene

  Sammenlignet med sporveisalternativer er bussen billigere, mer fleksibel, tar flere passasjerer per investert krone og har samme eller bedre miljøytelse. Det framgår av den svenske rapporten "Buss, BRT och spårväg - en jämförelse".

 • Kollektivtrafikk, veibygging eller kaos?

  I samarbeid med Kollektivtrafikkforeningen arrangerer NHO Transport fagseminaret "Kollektivtrafikk, veibygging eller kaos?" i Oslo den 25. mai 2011.

 • Ny førstehjelpsbrosjyre til yrkessjåfører

  NHO Transport har trykket opp et nytt opplag av brosjyren ”Førstehjelp på ulykkesstedet”. Innholdet er faglig oppdatert i forhold til de aller siste autoritative akuttmedisinske anbefalinger innen gjenopplivning. NHO Transport anbefaler våre medlemsbedrifter å bestille den nye brosjyren, slik at sjåførene blir kjent med ny, revidert gjenopplivningsmetode.

1 | 2
Viser fra 11 til 15 av totalt 15 artikler

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no