Søk

Du er her:

  • Forsiden
  • > Søk SkatteFUNN før 1. september!

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Søk SkatteFUNN før 1. september!

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 24.08.2012
SkatteFUNN gir støtte til forskning og utvikling i norske bedrifter gjennom en rettighetsbasert skattefradragsordning. Søker du før 1. september garanteres ferdigbehandling i løpet av året.

Rett til skattefradrag

SkatteFUNN er en rettighetsbasert skattefradragsordning. Norske bedrifter som har forsknings- eller utviklingsprosjekter, eller som planlegger å starte slike prosjekter, kan søke SkatteFUNN om godkjenning av prosjektet, slik at bedriften kan bruke sin rett til skattefradrag. SkatteFUNN er for alle næringer og selskapsformer, og det er bedriften som velger tema for prosjektet.

Mange bedrifter driver med forskning og utvikling (FoU) uten å være klar over at aktivitetene kan gi rett til skattefradrag for bedriften. SkatteFUNN støtter både forskningsprosjekter og utviklingsprosjekter, og du velger selv tema for prosjektet.

Garantifrist 1. september

Søknader som mottas innen 1. september er garantert ferdigbehandling i løpet av året. Ved godkjenning, vil årets prosjektkostnader kunne legges inn i fradragsgrunnlaget.

Forskningsrådet og Innovasjon Norge

Det er Forskningsrådet som administrerer SkatteFUNN. Forskningsrådet avgjør om bedriftens planlagte aktiviteter oppfyller kriterier for FoU-prosjekter i SkatteFUNN, og fatter vedtak om godkjenning eller avslag. Innovasjon Norge er førstelinjekontakt for bedrifter som vurderer å søke SkatteFUNN. Innovasjon Norge markedsfører SkatteFUNN-ordningen i regionene, og gir ved behov råd og veiledning i forbindelse med søknaden.

Undersøk dine muligheter

Du kan undersøke hvilke muligheter SkatteFUNN kan gi deg ved å gå inn på www.skattefunn.no. Der finner du søknadsskjema og mer informasjon.

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no