Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Endret avtale med Kopinor

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 14.11.2012
Kopinoravtalen er fra nyttår ikke lenger inkludert i kontingenten. Hver bedrift må nå inngå separate avtaler. NHO har fremforhandlet en mønsteravtale med meget gode betingelser for NHO-medlemmer.

NHO har til nå dekket det vederlaget alle medlemsbedrifter som kopierer materiale beskyttet etter åndsverkloven er pliktige til å betale. NHOs styre har besluttet å endre avtaleforholdet til Kopinor, med virkning fra årsskiftet. Endringen i NHO-avtalen innebærer at medlemsbedrifter som kopierer materiale beskyttet etter åndsverksloven, må inngå separate avtaler med Kopinor og betale et vederlag direkte til Kopinor utfra antall ansatte.
 
Med Kopinoravtalen kan ansatte ta fotokopier, utskrifter og digitale kopier av opphavsrettslig beskyttet materiale. Det er ikke nødvendig å oppspore rettighetshaverne og innhente hver enkelts tillatelse.

Avtalen gir i utgangspunktet rett til kopiering til intern bruk fra alt utgitt materiale – norsk og utenlandsk – slik som bøker, tidsskrifter, blader, aviser m.m. samt innhold fra Internett.

Klikk her for mer informasjon om avtalen.

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no