Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Alle medlemmer i NHO-fellesskapet får nå tilgang til bedriftens egen
Alle medlemmer i NHO-fellesskapet får nå tilgang til bedriftens egen "Min side".

NHO-medlemmene får "Min side"

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 10.02.2012
NHO gjør medlemskontakten enklere og lanserer Min side. Her kan medlemmene levere årsoppgave og oppdatere opplysninger om bedriften. Min side inneholder også oversikt over nyttige verktøy og medlemsfordeler.

Alle medlemmer i NHO-fellesskapet får tilgang til bedriftens Min side med egen brukerprofil på nett. Via siden får bedriften en samlet oversikt over medlemsfordeler og kan enkelt administrere sitt medlemskap.

Innlevering av årsoppgave

Elektronisk innlevering av årsoppgaven skjer fra i år på Min side. Årsoppgaven er grunnlag for oppdatering av all medlemsinformasjon, samt beregning av kontingent og eventuelt serviceavgift for 2012. NHO har i år satt ned beregningssatsen for sin medlemskontingent, fra 1,25 til 1,15 promille.

Enkel oversikt over medlemskapet

Via Min side kan medlemmene også ajourføre bedriftens kontaktpersoner og lett komme i kontakt med NHO eller sin landsforening. Min side inneholder nyttige verktøy relatert til arbeidsgiveransvar, utlisting av medlemsfordeler og kontaktpersoner i NHO-fellesskapet, eventuelle tariffavtaler som bedriften er knyttet opp mot og kalender med oversikt over viktige arrangementer i regi av foreningene og NHO.

Et ledelsesverktøy

Min side er et ledelsesverktøy, og funksjonene daglig leder, kommunikasjonsansvarlig og HR-/lønns-/tariffansvarlig er predefinert som brukere. Bedriften tildeler selv brukertilgang til ytterligere ansatte.

Klikk her for å logge deg inn  på Min side.

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no