Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Hans Jakob Eide, tidligere administrerende direktør i NHO Transport. Foto: Arne Danielsen
– Bladet var en del av en samlet mediestrategi, sier tidligere administrerende direktør Hans Jakob Eide om sin tid i utgiverorganisasjonen. Foto: Arne Danielsen.

– Bladet har endret seg med organisasjonen

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 15.12.2014
Medlemsblad, fagblad og markedsføringsblad, rollene har vært mange for Transportforum gjennom årene, fra det het NRF-Tidende og fram til i dag. Én person har fulgt denne utviklingen tettere enn de fleste, tidligere administrerende direktør Hans Jakob Eide knytter bladet tett til organisasjonens virke.

Fagbladet var en del av vår mediestrategi, forteller Eide. Han var direktør i Norges Rutebileierforbund i 22 år fram til 1990. Før det var han økonomikonsulent i forbundet. Året etter ble han utnevnt til Ridder av 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sin innsats for norsk samferdsel.
Eide tenker tilbake på de 32 årene han arbeidet i forbundet. I begynnelsen het medlemsbladet NRF-Tidende. Da var det nærmest å betrakte som et «menighetsblad». Et blad som bisto organisasjonen med å informere medlemmene om forbundets arbeid og synspunkter. 

Les hele artikkelen her

Les mer fra siste Transportforum her

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no