Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Konsernsjef Lisbet K. Nærø i Tide ASA  (Foto: Vidar Alfarnes)
Konsernsjef Lisbet K. Nærø i Tide ASA (Foto: Vidar Alfarnes)

Fra bank til buss på børs

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 18.04.2012
Lisbet K. Nærø har vært konsernsjef i Tide i seks måneder, og føler at hun er rimelig bra i rute. - Vi har lagt bak oss et år med kanskje de største omveltningene i selskapets historie, med blant annet oppstart av fem nye anbud, sier hun i siste nummer av Transportforum.

Tekst: Vidar Alfarnes

Nærø forteller at de har gjort strukturelle grep for bedre å kunne møte dagens og morgendagens krav til et moderne transportselskap. Da Nærø startet i Tide 1. september i fjor, kom hun fra stillingen som administrerende direktør i BN Bank ASA.

- Jeg gledet meg stort til å begynne, og må vel bare innrømme at jeg lar meg både inspirere og trigge av alle de utfordringene som denne bransjen nå står midt oppe i, sier sjefen for et konsern med rundt 2.650 ansatte. Og de fleste er bussjåfører.

- Det er ingen tvil om at bussjåførene er den viktigste ressursen i Tide. Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av sjåførene våre. De er pliktoppfyllende, har yrkesstolthet og ønsker nok ikke noe annet enn å holde rutetabellen. Men knappe rutetider og et krevende trafikkbilde gjør at dette ikke alltid er like lett, sier Nærø, som gjerne skulle sett at hun hadde enda mer tid å bruke ute i felten.

Klikk her for lese hele artikkelen (pdf).

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no