Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

HMS-kurs for arbeidsgivere

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 18.09.2012
Gjennom Næringslivets Skole tilbys ledere med arbeidsgiveransvar kurs som gir en grundig innføring i det lovpålagte HMS-arbeidet i henhold til kravene i arbeidsmiljøloven. I løpet av høsten gjennomføres kurs i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo.

I tillegg til at HMS-kurs er lønnsomt, er slik opplæring også lovpålagt. I henhold til §3-5 i arbeidsmiljøloven skal alle arbeidsgivere ha HMS-opplæring. Plikten er personlig og kan ikke delegeres.

Godkjent opplæring

Gjennom Næringslivets Skole tilbyr NHO denne opplæringen til en gunstig pris for medlemmer. Erfarne kursholdere kjenner godt til de praktiske utfordringene man støter på som leder i det daglige arbeidet.

Innføring i lovpålagt HMS-arbeid

Målgruppe er ledere med arbeidsgiveransvar, men kurset egner seg også godt for mellomledere. Kurset gir en grundig innføring i det lovpålagte HMS-arbeidet i henhold til kravene i arbeidsmiljøloven (AML).

Kurs flere steder

Høsten 2012 settes det opp fire kurs i hhv Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo. Dette er samlingsbasert og pågår fra kl 10-16.

03.10: Trondheim - meld deg på
30.11: Stavanger - meld deg på
04.12: Bergen - meld deg på
13.12: Oslo - meld deg på

Pris 2500,- for medlemmer av NHO/NHO Transport, og 4000 kroner for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer lunsj og kursmateriell.

Nett + samling = bra

Kurset er en kombinasjon av et nettbasert forkurs med en påfølgende dagssamling. Nettkurset får du tilsendt på e-post ca en uke i forkant av samlingen. Det tar 1-2 timer å gjennomføre. På samlingen som varer seks timer, møter du medarbeidere fra andre bedrifter, og det legges opp til nyttig erfaringsutveksling om HMS-utfordringer og løsninger. Kurset gir diplom på gjennomført opplæring for arbeidsgiver.

Evt. kun på nett

For bedrifter med få ansatte (færre enn fem ansatte) og liten risiko, finnes det også en mulighet til kun å ta det nettbaserte kurset, som også gir diplom for gjennomført opplæring for arbeidsgiver.

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no