Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Lønn og tariff

Tips en venn om denne artikkelen

Fagansvarlig

Johannes Straume

Advokat / forhandler
T: 23 08 86 04M: 950 14 530

Lønn og tariff

 • Hovedavtalen 2014–2017

  Hovedavtalen LO–NHO 2014–2017 foreligger nå i trykket utgave.

 • Arbeidsgiverforum: Tariffoppgjøret 2014

  Allerede nå er forberedelsene til tariffoppgjøret i gang. NHO Transport arrangerer møte for sine medlemmer der man vil gå gjennom gangen i tariffoppgjøret, bedriften og tariffoppgjøret samt at det er anledning til å komme med forslag til krav som kan være aktuelle fra arbeidsgiversiden.

 • Møte i Arbeidsgiverforum

  NHO Transport inviterer alle interesserte medlemmer til et nytt møte i Arbeidsgiverforum i Næringslivets Hus i Oslo, torsdag 14. februar. Under møtet vil vi bl.a. se på overtidsproblematikk og også gå inn på en helt ny Høyesterettsavgjørelse knyttet til såkalt "kontroll og overvåkning".

 • Inviterer til møte i Arbeidsgiverforum

  NHO Transport inviterer alle interesserte medlemmer til et nytt møte i Arbeidsgiverforum i Næringslivets Hus i Oslo, onsdag 5. desember. Hovedtema denne gang er "EU-retten; en trussel mot norsk transportnæring?"

 • Fortsatt mulig å melde seg på neste møte i Arbeidsgiverforum

  Gå ikke glipp av neste møte i Arbeidsgiverforum den 26. april, der hovedtema er utvikling av lokale lønnssystemer og gjennomføring av lokale forhandlinger i praksis. I tillegg blir det gitt en orientering om vårens tariffoppgjør, med fokus på gjennomgang av kravene og beredskap ved en eventuell konflikt.

 • Lokale forhandlinger tema i Arbeidsgiverforum

  NHO Transport inviterer medlemmene til et nytt møte i Arbeidsgiverforum torsdag 26. april. Hovedtema for møtet er hvordan lokale forhandlinger skal gjennomføres i praksis, og hvordan en utvikler lokale lønnssystemer.

 • Sentral avtale om etterutdanning

  Norsk Transportarbeiderforbund, Yrkestrafikkforbundet og NHO Transport har nå blitt enige om en sentral avtale vedrørende den obligatoriske etterutdanningen for yrkessjåfører. Avtalen vil inngå som en del av vårens tariffoppgjør, og betingelsene avspeiler stort sett vilkårene i dagens lokale avtaler.

 • AFP: Oppdaterte medlemsopplysninger viktig

  Retten til AFP er avhengig av korrekte opplysninger om virksomheten. Det er derfor viktig at både Arbeidsgiver- og arbeidstakerregisteret samt NHOs medlems- og tariffavtaleregister til enhver tid er oppdatert. Manglende oppdatering av registerne kan få store konsekvenser for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Meld derfor fortløpende inn endringer.

 • Virksomhetsoverdragelse tema i Arbeidsgiverforum

  NHO Transport inviterer medlemmene til et nytt møte i Arbeidsgiverforum fredag 9. september. Hovedtema for møtet er utfordringene som kan oppstå i forbindelse med virksomhetsoverdragelse, og hvilke erfaringer man har gjort.

 • Første møte i NHO Transports arbeidsgiverforum

  NHO Transport har nå startet opp et eget arbeidsgiverforum for medlemmene. Det første møtet ble avholdt den 28. april 2011 i Næringslivets Hus. Det var bra oppmøte og engasjerte deltakere.

1 | 2
Viser fra 1 til 10 av totalt 12 artikler

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no