Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Beredskapskonferanse

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 20.02.2017
Ruter arrangerer en egen beredskapskonferanse i Oslo 23. mars, hvor alle forhold ved større, uforutsette hendelser knyttet til kollektivtrafikk blir belyst. – Det er positivt at man setter søkelyset på dette temaet fordi ansvarsforholdene synes å være pulveriserte og uklare, sier administrerende direktør i NHO Transport, Jon H. Stordrange.

VELKOMMEN TIL RUTERS BEREDSKAPSKONFERANSE

 

Ved tidligere hendelser, ulykker og terroranslag både i Norge og i andre land synes evnen til å samhandle mellom involverte aktører å være en av de største utfordringene for håndteringen. Hvordan kan vi bli bedre til å samarbeide? Hva kan vi lære av tidligere hendelser? Hvordan skal vi lykkes best mulig med håndteringen?

 

Ruter inviterer til Beredskapskonferanse torsdag 23. mars 2017, der vi vektlegger nettopp samhandling og koordinering ved uønskede hendelser i kollektivtrafikken.

 

Hva lærte kollektivtransporten etter terrorangrepet på t-banen nær Maalbeek stasjon i Brussel? Hvilke tiltak har Transport for London iverksatt etter bombeangrepet i 2005? Representanter for kollektivtransporten i Brussel og London vil sammen med Samferdselsdepartementet gi oss innsikt i hva vi kan lære av disse hendelsene og hva vi i fellesskap kan gjøre bedre for å håndtere trusselsituasjoner, ulykker og andre uønskede hendelser.
 

Samferdselsdepartement vil også snakke om rollefordeling etter 22. juli og Oslo kommune om samhandling mellom kommune og kollektivtransport. I tillegg får vi høre erfaringene fra gisselsituasjonen på Valdresekspressen og hvordan vi skal ta gode beslutninger under press.

Se program vedlagt.

 

Velkommen til heldagskonferanse hvor du får anledning til å møte alle som er opptatt av beredskapsarbeid i kollektivtrafikken

 

Sted:                                     Oslo Kongressenter

Tid:                                       23. mars 2017 kl. 09.00 – 16.00

Konferanseavgift:              640,- + mva

Kontaktperson:                 Cecilie Færden, cecilie.farden@ruter.no tlf: 97591367

Frist:                                    9. mars 2017

 

For påmelding vennligst følg link: Ruters beredskapskonferanse

 

Del gjerne denne invitasjonen med dine kollegaer og videresend til interesserte som jobber med beredskap.

 

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no