Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Finn din bedrifts samfunnsbidrag

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 28.06.2017
Det er nå utviklet en egen kalkulator for beregning av en bedrifts bidrag til samfunnet gjennom ulike skatter og avgifter. Denne er tilgjengelig for NHOs medlemsbedrifter via Arbinn og kan bidra til å synliggjøre bedriftenes betydning for det norske velferdssamfunnet.

Ved å legge inn en bedrifts nøkkeltall i kalkulatoren vil man raskt få svar på hva bedriften årlig betaler i skatter og avgifter, som igjen bidrar til å finansiere offentlige goder. Skatte- og avgiftsbeløpene kan også omregnes til hvor mange sykehjemsplasser, barnehager eller meter vei bedriften finansierer via skatteseddelen hvert år.  

Les også: Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

– Det er svært viktig å få frem hva private bedrifter betyr for vår generelle velferd samt sysselsetting og bosetting i bedriftenes geografiske områder. Tallene for den enkelte bedrifts samfunnsbidrag kan gjerne brukes i samtaler med politikere, media, forvaltningen og tillitsvalgte for å øke forståelsen for bedriftenes betydning, sier administrerende direktør i NHO Transport, Jon H. Stordrange.

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no