Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Invitasjon til turbilseminar 28. september

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 13.09.2017
Høstens turbilseminar avholdes i Næringslivets Hus i Oslo 28. september. Seminaret retter seg først og fremst mot turbilsektoren, men representanter for andre medlemsbedrifter er selvsagt også velkomne.

Programmet starter med en gjennomgang av Innovasjons Norges planer for markedsføring av Norge som turistdestinasjon i ulike land. Det vil så bli en kort sekvens om lokale lønnsforhandlinger og deretter gjennomgang av status for en del aktuelle bransjepolitiske spørsmål. Det er også avsatt tid til en uformell informasjonsutveksling, og representant for Barne- likestilling- og inkluderingsdepartementet vil orientere om det nye pakkereisedirektivet.

 

Samferdselsdepartementet har sendt ut forslag til nye retningslinjer for løyvefritak for persontransport for småskala turistvirksomheter, som det også er avsatt tid til å diskutere. NHO Transport har fått utsatt høringsfristen slik at innspillene på turbilseminaret vil danne grunnlaget for foreningens tilbakemeldinger til Samferdselsdepartementet. Departementets forslag følger vedlagt. Les mer

 

Program for seminaret

 

Påmelding


 

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no