Søk

Du er her:

 

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Møte med ny statssekretær

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 13.11.2017
Anders B. Werp fra Høyre tiltrådte som statssekretær i Samferdselsdepartementet 23. oktober. Han etterfølger Tom-Christer Nilsen, som ble innvalgt på Stortinget for Høyre i Hordaland. NHO Transport hadde et første møte med den nye statssekretæren allerede 31. oktober.

Hensikten med møtet var å bli kjent og orientere om NHO Transport og medlemsbedriftenes situasjon og utfordringer. Sentrale temaer var dermed fremkommelighet, miljø og fremtidige teknologiløsninger, behovet for bussjåfører, ekspressbussenes situasjon, kabotasje og fremtidig regulering av drosjemarkedet.

- Vi rakk også innom behovet for standardisering av bussmateriell og anbudsgrunnlag samt -kontrakter. Endringsbestemmelser og risikofordelingen mellom oppdragsgiver og operatør ble også berørt, sier administrerende direktør i NHO Transport, Jon H. Stordrange.

Departementet holder nå på å avslutte arbeidet med handlingsplan for kollektivtransport. Denne planen skal være er oppfølging av ny Nasjonal transportplan, som ble vedtatt av Stortinget i juni i år.

 

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no