Søk

Du er her:

Kollektivbransjens innspill til 
NTP 2018–2029:

 

 

 

 

 

Velkommen på turbilseminar i januar

Tips en venn om denne artikkelen

Publisert: 06.12.2017
Vinterens turbilseminar avholdes i Stavanger fra 17. til 18. januar. Programmet er variert og byr på gode muligheter for å treffe gamle kjent og opprette nye bekjentskaper innen turbilsektoren. Påmeldingsfristen er 15. desember.

Det vil i løpet av seminaret bli gitt en innføring i Stavangerområdet som reisemål, og det er avsatt tid til omvisning i Oljemuseet. Den faglige delen er imidlertid viktigst, og denne vil by på gjennomgang av erfaringene med allmenngjøringen av Bussbransjeavtalens turbilkapittel, utviklingen på bransjepolitisk side og gjennomføring av vårens hovedoppgjør. I tillegg er det avsatt god til en gjennomgang av markedsituasjonen og forventningene til 2018-sesongen.

- Turbilmedlemmene ønsker at ett av årets seminarer skal avholdes utenfor Oslo og inneholde ekstra god tid til å bli bedre kjent og utveksle erfaringer på uformell basis. Vi ser på denne bakgrunn frem til å møte alle turbussinteresserte i Stavanger i midten av januar, sier administrerende direktør i NHO Transport, Jon H. Stordrange.

Program og agenda

Klikk for påmelding

NHO Transport

Org.nr. 970 168 168

Telefon, e-post
Tlf: 23 08 86 00

E-post: post@transport.no
Postadresse
Postboks 5477
Majorstuen
0305 Oslo
Besøksadresse
Næringslivets hus
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Redaktør: Marit Grøttheim, e-post: marit.grottheim@transport.no